May 292013
 

Da er vår nye video til singelen “Human Love” klar.

Låta handler om en mann som vil ta avstand fra alt og alle. Han trenger ikke kjærlighet. Han er usårbar og vil være for seg selv. Etterhvert så blir han nysgjerrig på verden rundt seg, han begynner å betrakte denne. Han skjønner at han er ensom og begynner å merke at han har følelser for en “utkåret”. Til slutt må han motvillig erkjenne at han trenger kjærlighet.

Kronofilm har hjulpet oss å lage bilder til vår sang på en spennende måte. Moderne og futuristisk. Vi er selv inspirert av 80-tallet og musikk bølgen som ble kalt New Romantics med en del art nouveau bilder. Både i bilder, videoer og covere til våre singler og kommende album, vil dere kjenne igjen dukkene som en viktig del av det visuelle.

Under ligger linken til vår splitter nye video til singelen “Human Love”, vi advarer for sterke scener…

 

Our new video for the single “Human Love” is finished.

The song is about a man who dislike all other people. He doesnt need any love. He’s invulnerable and want to be left alone. After some time he starts to get curious about the outside world, and starts to observe it. Gradually he understand that he is lonly and he observes someone who catches his magination. In the end he reluctantly must admit that he needs love.

KronoFilm has helped us to put images to our song in an interessting way. Modern and futuristic. We are ourselvs inspired by tehe eighties and especially the wave called New Romantics and the art that taged along, Neuveau. Both in the images, video and the cover art, you will recognized the dolls that are an important part of our visual image.

Below is the link for our video that goes along with our new single “Human Love”, parental guidens is adviced…